Autor |
Literaki |
#modest123 Moderator
|
Dodane dnia 01-01-2008 01:39 |
|
|
Chciałbym abyśmy zrobili sobie małą ligę kurnikową na kurniku.
Chętni by się tu wpisali.
Potem rozpisujemy " rzewko" i zależnie od ilości chętnych zrobiło by się jedną drabinkę albo drabinkę zwykłą + drabinka przegranych.
Osoby które mają się zmierzyć wyznaczały by sobie same termin, ale musza go wyznaczyć najdalej na 3-4 dni po wpisaniu ich do gałęzi drzewka.
Wynik zapisują OBIE osoby na skrinach i wklejają tutaj.
Resztę się uzgodni jak pojawi się inicjatywa ze strony chętnych do gry.
Zapraszam
Za wygraną pewnie będzie jakaś ranga, kolorek albo punkty.
Co kto tam by chciał
ENJOY
Oto mroovster!
!CENSORED!
SUBJECTED IMAGE MAY BE NOT SUITABLE FOR SOME AGES
MÓJ IDOL |
|
Autor |
RE: Literaki |
^Mroovster Adminetrator Penetrator
|
Dodane dnia 01-01-2008 20:07 |
|
|
W zasadzie nie głupi pomysł
Tyle że mało kto w literaki gra^^
Ja bym to proponował jakoś tak urozmaicic, np jak już to stworzyć turniej, ale składający się z np 4/8/2 różnych dziedzin. Bo to nie sztuka być w jednej grze dobrym
Ze swojej strony bym dodał do konkurencji Szachy
Jeżeli ktoś ma jakieś inne propozycje to niech je pisze w tym temacie 
Co do wygranej to jak najbardziej mogę punkciki jakieś przyznać powiedzmy 200 pkt, albo dowolną rangę

Edytowane przez ^Mroovster dnia 01-01-2008 20:22 |
|
Autor |
#Goweg Admin
|
Dodane dnia 02-01-2008 00:01 |
|
|
Ja się piszę na Literaki ... z Szachami będzie już trudniej... Ale jak co tego, to na Literaki się piszę
I Have Had Dreams That No One Else Could Have, I Have Thrown Away Everything That I Don't Need... Those Feeling i Can not Rid Remain In My Heart(s)... I still Have a Soul That Yearns for More... Love, Lies, Fear, people Pretension, Grief - I'm not so Weak...I'am Lost in Negative's ...I'm Trickster That Doesn't know Loneliness
"Ciało Rzucone na łóże traci na oporze" |
|
Autor |
#Guzo Admin
|
Dodane dnia 02-01-2008 14:27 |
|
|
Literaki, dziwny pomysł, ciekawe co, z tego wyjdzie. Mroov, a może Warcaby albo Poker, co o tym myślisz?...Saper

The shadows backend but light is my strange |
|