Autor |
Komputer |
~ramzesix Użytkownik
|
Dodane dnia 25-03-2008 15:31 |
|
|
Mam poważny problem i może ktoś go rozwiąże. Mam komputer od 4 lat i przez(zazwyczaj)
moje zamiłowanie do patchowania i pomagania sobie w przejściu gry doprowadziły do tego,
że dyski mi się rozwaliły. Kupiłem nowy dysk ale po miesiącu mi sie rozwalił.(oczywiście po usunięciu wirów z tamtych dysków)Pytanie czy to wirus (który tam gdzieś został)mógł rozwalić mi nowy dysk ? |
|
Autor |
RE: Komputer |
^Mroovster Adminetrator Penetrator
|
Dodane dnia 25-03-2008 16:21 |
|
|
Z tego co ja się orientuję, a chyba coś tam pewnie trochę nawet orientuję[przynajmniej tak mi się zdaje ] to raczej nie ma takich wirusów.
Może akurat miałeś pecha że takie dyski kupiłeś? albo jeszcze raz tego samego virusa wgrałeś,
a tego dysku się już nie da w ogóle odzyskać?

Edytowane przez ^Mroovster dnia 25-03-2008 16:23 |
|
Autor |
~ramzesix Użytkownik
|
Dodane dnia 25-03-2008 16:28 |
|
|
No...wyratowałem, ale wiesz...on już tak nie chodzi jak dawniej, podobno mój tata mówi że to problem płyty głównej. Ja tam sie nie znam( a mam być informatykiem ). W ogóle sie zacina, jest bardzo duży chaos na pulpicie, kilka plików mi wyżarło i mam duże lagi.

Za pomoc pięknie dziękuję  |
|
Autor |
~grimmgow Użytkownik
|
Dodane dnia 11-04-2008 17:27 |
|
|
jezeli gina ci pliki to moze to oznaczac ze masz botsektory:P i co do poprzednich postow sa wirusy ktore nie tylko zapisuja sie na dysku twardym lecz tez w pamiec ROM ... ale to jest duza zadkosc i raczej z neta ciezko takiego sciagnac .. i jeszcze jedno moze byc przyczyna wadliwy zasilacz:P .. wiec jedna rada oddaj kompa do serwisu:P kiedy mialem inny problem tez ze starszym kompem .. i pomogli mi za 30 zlotych :P wiec poprostu trzeba sie dobrze dogadac:P:)
Edytowane przez ~grimmgow dnia 12-04-2008 17:16 |
|