Autor |
Wzgórza Mają Oczy |
~koton22 Użytkownik
|
Dodane dnia 27-09-2006 17:48 |
|
|
Ostatni pobrałem ten Film i jeszcze go nieoglądałem dokładnie tylko w urywkach podobny jest do filmu Zły zkręt. Czy podoba wam się ten film i
oczywiście z jakiego powodu. |
|
Autor |
RE: Wzgórza Mają Oczy |
~Bardock Użytkownik
Ostrzeżeń:2
|
Dodane dnia 14-11-2006 14:26 |
|
|
Dużo krwi i siekania.Film wart uwgi.:yes:
 |
|
Autor |
~Son Goku SSJ2 Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
Dodane dnia 14-11-2006 15:56 |
|
|
Mi się podobał
 |
|
Autor |
~Wariat Użytkownik
|
Dodane dnia 22-01-2007 10:58 |
|
|
Tak to prawda dużo krwi w nim jest i dlatego uważam , że jest fajny 
 |
|
Autor |
~olex Użytkownik
|
Dodane dnia 31-12-2007 16:35 |
|
|
jeez.. ostatnio oglądając "horrory" jestem załamana, one bardziej mnie śmieszą niż straszą. Aktualny stereotyp filmów grozy "im więcej krwi, tym większe widowisko" no ok, zgadzam się, ciekawiej się robi, ale co mi z filmu gdzie jest tylko krew, ośliniony zboczeniec, kilku niedorypanych aktorów i nudna fabuła? Według współczesnych "kinomaniaków :]" to jest fajne i warte miana arcydzieła. Powiem wam, że od całego filmu było ciekawsze oglądanie tej krwi i flaków, co było jakże fascynującym zajęciem.. To była chyba jakaś parodia Jackass'a O_o
Wiecie co, pomilałam się, te filmy mnie nie śmieszą- porażają głupotą.
 |
|
Autor |
~Pasiu Użytkownik
|
Dodane dnia 08-01-2008 16:18 |
|
|
Jak dla mnie ten film jest poprostu beznadziejny. Fabuła niezyt zaskakująca tak jak i akcja, a logiczność wydarzen jest do kitu. Ogladaliśmy to w duzym gronie i śmialiśmy sie z tego filmu. Zgadzam sie z UP filmy jest krwawy i jak dla mnie śmieszny... |
|
Autor |
~noa Użytkownik
|
Dodane dnia 24-02-2008 10:35 |
|
|
Ten film jest po prostu obrzydliwy. Jak dla mnie nie ma w nim nic fajnego. |
|
Autor |
~Alchemik Użytkownik
|
Dodane dnia 24-02-2008 11:45 |
|
|
Bardzo fajny film. Kto lubi horrory powinien mieć ten film w archiwum oglądanych filmów. Śmieszny też jest ale i brutalny. Po prostu trza go obejrzeć. Gdyby nie było krwi i tych przystojniaczków to nie wiem czy bym tak chętnie zasiadł do niego drugi raz. Ale polecam wszystkim fanom filmów grozy. |
|
Autor |
~Laki Użytkownik
|
Dodane dnia 25-02-2008 10:20 |
|
|
Może nie jest zbyt straszny jak np. Egzorcysta :P (stary dobry film) ale ma fajne efekty... a ten początek :)

|
|