Autor |
Lumpy |
~modest123 Moderator
|
Dodane dnia 24-02-2008 23:50 |
|
|
Ubrania znaczy się.
Porozmawiajmy o ubiorze wszelakim.
Na początek pokażę w czym się bujam po moim terenie:
link
z tym że:
-zamiast tej siateczki mam zwykłą białą "skórkę"
-jest normalna podeszwa, bez tego czarnego czegoś (co to ku,rwa amortyzatory?XD)
świetne, wygodne
ze spodni to tradycyjnie, zwyczajne dżinsy, bez żadnych elo-trendi rozcięć i przetarć, ewentualnie czarne lub ciemnozielone sztruksy (sztruksy ftw!)
z reguły jak mam iść kupować ciuchy to mi się nie chce ale gdy już się wybiorę to kupuję pierwsze co mi się spodoba i fyram na chate
a jak tam u was ze szmatami ma się sprawa?
Oto mroovster!
!CENSORED!
SUBJECTED IMAGE MAY BE NOT SUITABLE FOR SOME AGES
MÓJ IDOL
Edytowane przez ~modest123 dnia 24-02-2008 23:51 |
|
Autor |
RE: Lumpy |
#Goweg Admin
|
Dodane dnia 25-02-2008 00:41 |
|
|
A ja nosze na stópkach ultra mega hiper skórzane K-swissy. skarpetki? Odpowiedź jest tylko jedna !
-->...nosz sz***** tylko jedna jest !
do początku poprzednich wakacji zawsze paradowałem w jakiś... dresach (tak, jak dresiarz). Właściwie tylko w nich czuje się w pełni wygodnie. Ino w ostatnie wakacje jak byłem u matki to żem Sobie nakupował sztruksów i dżinsów, toteż teraz w nich się bujam... mnie to ogólnie obojętnie.
kurtki? Ino w cieplejsze pory roku preferuje skórę - taki ze mnie Emo...Neo. jak jest zimniej, to skóra jest nieco niepasująca względem otoczenia...więc chodzę w samych bluzach.
wraz z nadchodzącą zimą noszę też 5 dodatkowych kilogramów tłuszczu

I Have Had Dreams That No One Else Could Have, I Have Thrown Away Everything That I Don't Need... Those Feeling i Can not Rid Remain In My Heart(s)... I still Have a Soul That Yearns for More... Love, Lies, Fear, people Pretension, Grief - I'm not so Weak...I'am Lost in Negative's ...I'm Trickster That Doesn't know Loneliness
"Ciało Rzucone na łóże traci na oporze" |
|
|