Autor |
Najlepsze bitki w filmach czyli... |
#modest123 Użytkownik
|
Dodane dnia 28-06-2007 14:55 |
|
|
ręczne operacje plastyczne 
Nad tematem pomyślałem po obejrzeniu Ong Bak'a.
Dawno (o ile w ogóle) nie oglądałem tak świetnie zrealizowanych scen walk, a przy tym w filmie jest ich sporo nie to co w niektórych gdzie jest schemat:
1.Głowny bohater dostaje łomot
2.Główny bohater ostro ćwiczy u tajemniczego miszcza, po drodze spuszcza lanie paru leszczykom
3.Walka finałowa i The End...
A jakie filmy zrobiły wrażenie na was?
Oto mroovster!
!CENSORED!
SUBJECTED IMAGE MAY BE NOT SUITABLE FOR SOME AGES
MÓJ IDOL |
|
Autor |
RE: Najlepsze bitki w filmach czyli... |
~Lajzmen Użytkownik
|
Dodane dnia 28-06-2007 22:29 |
|
|
Ong Bak ma cienką fabułę... taka trochę naciągana ale walki tam są świetne... którą cześć oglądałeś? bo chyba są dwie... ja ogladalem pierwszą i utkwily mi dwa motywy w pamięci (film oglądałem już pare lat temu) jak główny bochater "okłada" przeciwników łokciami i jak w ostatniej scenie dobija przeciwnika kolanami , a co do innych filmów to chyba dużego wrażenia na mnie nie wywarły bo żadnego nie kojarze
|
|
Autor |
~The Fear Użytkownik
|
Dodane dnia 15-01-2008 09:14 |
|
|
Kiedyś widziałem teledysk ze scenami z filmu Ong Bak, muszę to obejrzeć, bo wydaje się, że będzie to mój ulubiony film Poza tym, Krwawy Sport (stary dosyć) z pewnością wywołał na mnie wrażenie wspaniałymi walkami, do teraz jest to jak dla mnie najlepszy pod tym względem film.
http://www.youtube.com/watch?v=U_YfnA5FLH0 moje pierwsze AMV ^^ |
|
Autor |
~Laki Użytkownik
|
Dodane dnia 15-01-2008 16:51 |
|
|
jest jeszcze lepszy film z tym samym bohaterem nie pamietam jak sie nazywał ale było cos ze słonia przerobili na sam szkielet i on tam probował go odzyskać ale i tak go przerobili - fajnie sie tłukł jak zobaczył tego słona ... raczej to co zostało ze słonia 

|
|