Autor |
Gothic |
#Guzo Admin
|
Dodane dnia 23-11-2007 17:44 |
|
|
Według mnie Gothic, to najlepsza gra RPG, w jaką w życiu grałem. Dlaczego? Z kilku powodów, tylko ona oddaje tak realistycznie, czasy "Średniowieczne" Bo sądze, że w tym właśnie okresie ulokowana jest fabuła gry. Następnie. Można mieć wpływ na otaczający nas świat, zależnie od tego-lub też, nie zależnie od tego jaką drogę wybierzemy(Mówie ttu o Gothicu 3) Bo tam znikł już podział na "Gildie" Oszałamiająca, grafika rozwój postaci, fabuła. Poprostu całość wykonania, sprawia, że mogę przejść, tą grę 50 razy i mi się nie znudzi. Jedyny jej minus, to wymagania, którę są, odrobine na wyrost.

The shadows backend but light is my strange |
|
Autor |
RE: Gothic |
~M-Tachi Użytkownik
|
Dodane dnia 23-11-2007 21:09 |
|
|
Piękna saga gier jedna z najlepszych jakie tylko wyszły na PS jeśli nie najlepsza . Drałęm we wszystkie jej części i uważam że 2 jest najlepsza a potem 3 , w której jestem trakcie . Moja ocena to 9-10 . Tak napisało o tej grze CD Action : " To wielka , złożona , piękna ga , która zapewnia dziesiątki godzin emocjonującej rozrywki ."

MUMINKI CIĘ ŚLEDZĄ ZABIJĄ I ZJEDZĄ
Turlaj się !!!
"ej, ty, chlopcze z naprzeciwka, cofnij sie do przodu"
Gdy Goku w GT byl pomiedzy 2 swiatami i gral z takim oszustem w gre i padlo pytanie: Kto jezdzi Taksowka za darmo? Songo odpowiedzial: Vegeta
Nappa- jeden nameczanin jest dla nas przeciwnikiem równy komarowi
Piccolo-zachwile się przekonacie ile potrafi komar |
|
Autor |
#Guzo Admin
|
Dodane dnia 28-12-2007 15:45 |
|
|
Najbardziej w tej grze, zawsze lubiłem, szczególnie w jedynce, zostać np "Nowicjuszem" łazić po obozie, palić fajke trenować itd..Zawsze się lubiłem, tak bawić, odchodząc, od głównej fabuły^^ Lub pilnować Gospodarstwa Onara^^

The shadows backend but light is my strange
Edytowane przez #Guzo dnia 28-12-2007 15:46 |
|
Autor |
~krzychupl Użytkownik
|
Dodane dnia 28-12-2007 17:15 |
|
|
Taa Gothic to świetna gra. Grałem w 1 i 2, bo na 3 mam za słabą kartę graficzną. O tym jak bardzo mi się spodobała ta gra świadczy fakt, że obie części przeszedłem po 6 - 7 razy. Ma ona świetną fabułę, wiele sposobów rozwijania postaci i "to coś" co nie pozwala zapomnieć o niej przez długi czas.

KRZYCHUPL - WŁAŚNIE DOSTAŁEŚ BANA - BAN KAI |
|
Autor |
#Guzo Admin
|
Dodane dnia 28-12-2007 17:30 |
|
|
Dokładnie, Gothic, to moja gra number one. Mogę do niej wracać i wracać I nigdy mi się nie znudzi.

|
Autor |
~Kamiiru9 Użytkownik
|
Dodane dnia 29-12-2007 13:08 |
|
|
Z Gothic 1 to najbardziej lubiłem Thorusa.Moim zdaniem 2 była gorsza od 1 części mimo,że w Gothic 2 była większa mapa
Nie poddaje się nikt, prócz pokonanych |
|
Autor |
#Guzo Admin
|
Dodane dnia 29-12-2007 15:10 |
|
|
Gothic 2 gorszy-Pod pewnymi względami napewno. Fabuła, którą w dwójce została skopana, nie było, tej orginalności, którą widzimy, w jedynce. I Klimat, kiedy w jedynce, wchodziło się do Obozu na bagnie, czy do każdego innego, czuło się klimat, tu niestety tego nie ma. Następnym minusem są dosyć spore wymagania niestety...

|
|