Autor |
Pierwsze Anime |
#Goweg Admin
|
Dodane dnia 04-07-2007 17:29 |
|
|
Więc jakie było pierwsze anime jakie mieliście przyjemność oglądać? od czego zaczęła się wasza przygoda z tym światem? Więc... opowiadajcie ^^... tylko nie jednym słowem bo warn -_-
Moje pierwsze anime jakie oglądałem w życiu i to pamiętam to było albo Kapitan Tsubasa, albo Sailor Moon (czarodziejki z księżyca)... miałem wtedy ze 4 lata jak nic ... a pierwszą całą serią, którą obejrzałem był chyba Tekkaman, lub DB... to było naprawdę Dawno ^^ ... ach te wspomnienia... Tsubasa, Kojiro... ^^ no, to ja mam już to za sobą, łezka poleciała na klawisz 

I Have Had Dreams That No One Else Could Have, I Have Thrown Away Everything That I Don't Need... Those Feeling i Can not Rid Remain In My Heart(s)... I still Have a Soul That Yearns for More... Love, Lies, Fear, people Pretension, Grief - I'm not so Weak...I'am Lost in Negative's ...I'm Trickster That Doesn't know Loneliness
"Ciało Rzucone na łóże traci na oporze"
Edytowane przez #Goweg dnia 22-11-2007 02:47 |
|
Autor |
RE: Your First Anime |
~McKenzi Użytkownik
|
Dodane dnia 04-07-2007 17:45 |
|
|
heh moim pierwszym Anime jakie kiedykolwiek zobaczyłem na oczy był to chyba Soul Hunter a później .... DB oraz Saint Seya to były czasy xP :P heh teraz rzadko cokolwiek leci z anime jedynie na Hyper coś czasami leci :) :(

< Moja sygnaturka Kocha FF ^^
Edytowane przez ~McKenzi dnia 12-02-2008 17:57 |
|
Autor |
^Mroovster Adminetrator Penetrator
|
Dodane dnia 04-07-2007 17:49 |
|
|
goweg nie płacz, nikt tu Cie bić nie będzie^^
[przynajmniej na razie ], a klawieture se popsujesz i czym będziesz później rodzeństwo bił, co?
a co do mojego anyme pierwszego, to w zasadzie trudno powiedzieć, bo n huhu nie pamiętam
Zresztą ja byłem złotym dzieckiem za młodu, to mi książki czytali, a nie jakieś "bzdety" miałem oglądać.
Chyba że "Denwer ostatni Dinozaur" jest anime, to jego jako pierwsze oglądałem^^
A z prawdziwych anime , to pewnie będzie Dragon Ball - mały byłem , słaby , oczy mi się świeciły jak takie "bicie" widziałem^^
Niestety nie miałem okazji oglądnąć całego[ mama mnie biła krzesłem, jak zobaczyła że to oglądam] tak że dopiero ostatnio oglądnąłem se całe , a później całą resztę innych anime^^a

|
|
Autor |
~Lajzmen Użytkownik
|
Dodane dnia 04-07-2007 18:34 |
|
|
pierwsze anime jakie widzialem to bylo Sailor Moon, lecialo dawno temu w telewizji kiedy to nawet nie wiedzialem ze to jest anime potem przyszla kolej na DB, na rtl7 lecialo [mnie rodzice krzeslem nie bili ale nie byli zadowoleni z tej "bajki"] a niecaly rok temu naszla mnie ochota na ponowne obejrzenie DB a po tym zaczelo sie inne anime i tak sie ciagnie do tej pory i szybko sie chyba nie zakonczy
|
|
Autor |
~olex Użytkownik
|
Dodane dnia 04-07-2007 20:33 |
|
|
ja nie pamietam czy pierwsze bylo db czy sailor moon ale obydwa ogladałam xD ale zdaje mi sie ze jeszcze wczesniej byly muminki wiecie ze muminki i pszczółka maja to anime  |
|
Autor |
~Laki Użytkownik
|
Dodane dnia 05-07-2007 08:55 |
|
|
Moim pierwszym anime jakie obejrzalem pierwszy raz i w calosci było DB 
Puzniej ogladalem Yaibe i jeszcze wiele różnych ale z tego co pamietam pierwszym było DB :) |
|
Autor |
~Miska Użytkownik
|
Dodane dnia 05-07-2007 09:09 |
|
|
Pierwsze jakie widzilam to bylo Sailor Moon.nawet ma to angrane na kasetach:shy: Pozniej zaczelam ogladac Dragon Ball i te inne anime na rtl7.no i oczywiscie potem pojawily sie pokemony. |
|
Autor |
~Qiara Użytkownik
|
Dodane dnia 10-08-2007 00:10 |
|
|
O łał.
Pierwsze anime to był chyba Dragon Ball, albo Dr.Slump. Potem oglądałam Saint Seya i całą reszte...
Mnie rodzice niczym nie bili ( ), bo sami siadali i oglądali razem ze mną i bratem xD

Edytowane przez ~Qiara dnia 10-08-2007 00:11 |
|
Autor |
$misiek21elk Uploader
|
Dodane dnia 10-08-2007 00:33 |
|
|
a Moim był Generał Daimos, nie jestem pewien ale to dawno było, bo Yattaman (trója Drombo hehe, najlepszy był Wrzesień) to chyba nie anime, zresztą sam nie wiem, ale GD na pewno anime, to były początki wszelkich anime o mechach.
A potem to już to co wszyscy DB, SS itd.
Edit:
Ap ropo Denwer ostatni dinozaur, tez oglądałem to, ale to chyba bajka (typu kreskówka)
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
Najlepsze
kodeki
Edytowane przez $misiek21elk dnia 10-08-2007 00:37 |
|
Autor |
#Olussia-chan Redaktor
|
Dodane dnia 10-08-2007 01:16 |
|
|
Yattaman to anime ^^. Moim pierwszym było właśnie Yattaman później GD następnie Sailorki:moe: Oczywiście bez DB by się nie obeszło ^^. Teraz to oglądam i czytam wszystko :beautiful: . Czasy młodości były piękne... <achhh>

,,Gdzie edukacja jest najwyższą formą ignorancji" |
|
Autor |
~krzychupl Użytkownik
|
Dodane dnia 21-09-2007 05:18 |
|
|
U mnie się zaczęło jak miałem 5 latek Wtedy u qmpla oglądnąłem jakiś odcinek DB i tak mi się spodobał, że do teraz mnie trzyma , ale zanim miałem neta (a dostałem go ok. pół roku temu), to oglądałem tylko Sagę Cella na pierwszym poziomie, oraz sagi od Gotenksa do Vegetto i dwie ostatnie kinówki.

KRZYCHUPL - WŁAŚNIE DOSTAŁEŚ BANA - BAN KAI |
|
Autor |
~Black Z Użytkownik
|
Dodane dnia 17-11-2007 13:00 |
|
|
nie wiem chyba to było SuperPig a może Pokemony ale chyba jednak to pierwsze. Nie wiedziałem wtedy co to jest anime

"Żyję po to by zabijać jako odmieniec rasy ludzkiej.
Szukam spokoju i ze spokojem zabijam za krzywdy w przeszłości mi wyrządzone" |
|
Autor |
#Tekketsu Redaktor
|
Dodane dnia 17-11-2007 17:14 |
|
|
Moje pierwsze anime to chyba muminki A pierwsze anime które oglądałem ze świadomością że oglądam anime to chyba Gundam Wing na Hyperze. |
|
Autor |
RE: Pierwsze Anime |
~Alchemik Użytkownik
|
Dodane dnia 12-02-2008 16:24 |
|
|
Ja zacząłem od DB tak jak dużo osób. A potem to chyba Rycerze Zodiaku. A potem to się jakoś tak skumulowało że zacząłem coraz więcej i więcej. aż do dziś. |
|
Autor |
~Kurea Uploader
|
Dodane dnia 12-02-2008 16:35 |
|
|
Pierwsze anime... nie jestem pewna. W każdym bądź razie - albo Muminki, albo Pszczółka Maja. ;)

Nie ma nieba, ziemi nie ma, ludzie pędzą na oślep, bestia ujada. Zupełnie jak gdyby ich nieboskłon wydał z siebie skowyt cały. Umierajcie jeden po drugim, bo człek to jeno chodzące powietrze, które rozgrzane faluje. Walczcie i umierajcie, wszystko inne nie jest funta kłaków warte. |
|
Autor |
~N-Kuno Użytkownik
|
Dodane dnia 20-02-2008 15:48 |
|
|
A moim pierwszym anime jakie obejrzałem było"Czarodziejki z Księżyca".
Z tego co pamiętam to były normalne dziewuchy ale przemieniały się w czarodziejke xD Ach...........To były czasy................
 |
|
Autor |
~modest123 Użytkownik
|
Dodane dnia 20-02-2008 18:05 |
|
|
Sailorki na polsacie leciały, chodziłem jeszcze do zerówki XD
w sumie to oglądałem dlatego że nie było innych "bajek" w tamtym czasie dostepnych
Dalej pokemony, saint seyia, DB, i wreszcie:
<fanfary>
PRINCESS MONONOKE
</fanfary>
Oto mroovster!
!CENSORED!
SUBJECTED IMAGE MAY BE NOT SUITABLE FOR SOME AGES
MÓJ IDOL |
|
Autor |
~The Fear Użytkownik
|
Dodane dnia 20-02-2008 22:48 |
|
|
Pierwsze to chyba Sailor Moon, ale nie widziałem w tym nic fajnego. Pierwszym anime, które polubiłem to DB - czegoś tak świetnego się nie spodziewałem! A teraz mi już jakby ten DB troszkę się nudzi...
http://www.youtube.com/watch?v=U_YfnA5FLH0 moje pierwsze AMV ^^ |
|
Autor |
#Megatron Admin
|
Dodane dnia 24-02-2008 09:31 |
|
|
Pierwsze to chyba Generał Daimos potem Sailorki dalej DB itd.
 |
|