Autor |
Animax - świat Anime |
~KULER Użytkownik
|
Dodane dnia 21-04-2007 22:33 |
|
|
Witam
Zastanawiacie się co ja robie na DBMW. Nie to nie to. Chciałbym wam przekazać pewną informacje, otóż w tym roku (czyt 2007) znany nam kanał AXN najprawdopodobniej wyda tak zwany "podkanał" a dokładniej Animax. A o co dokładniej chodzi. O to iż na tym kanale będą lecieć "same" Anime. No i chyba zastanawiacie się co z tego będzie. No tak :) Dragon Ball powraca :). Ale to nie wszystko. Dla maniaków innych anime też coś będzie :)
Źródło : http://media2.pl/media/18541-kanal-z-anime-w-polsce.html
PozDro
KULER
ja osobiście raczej zastanawiam się dlaczego link nie jest w tagach ;]
Edytowane przez #Goweg dnia 21-04-2007 22:38 |
|
Autor |
RE: Animax - świat Anime |
~olex Użytkownik
|
Dodane dnia 22-04-2007 00:17 |
|
|
Było by fajnie gdyby leciało tam tv xD Albo gdyby przez internet można by ten program oglądać xD yeaahh xD
ale na tej stronie jadą po db ;/ |
|
Autor |
~Qiara Użytkownik
|
Dodane dnia 23-04-2007 10:44 |
|
|
Może być ciekawie xD
Ale i tak nie uwierze puki nie zobacze.
Może i stworzą ten podkanał, a może i nie.
Bądźmy dobrej myśli 
 |
|
Autor |
~videl14 Użytkownik
|
Dodane dnia 23-04-2007 19:06 |
|
|
Fajnie by było ale nc nie wiadomo ja mam nadzieję, że się uda!!! |
|
Autor |
~M-Tachi Użytkownik
|
Dodane dnia 23-04-2007 20:03 |
|
|
No tak to prawda słyszałem o tym . Ale nie wszyscy mają ten kanał . TERAZ dla tych co nie mają i są tu zalogowani : w dziale HYDE PARK został przyklejony temat O przywróceniu DB do TV . Im więcej głosów ty lepiej może nam się uda !!!!!

MUMINKI CIĘ ŚLEDZĄ ZABIJĄ I ZJEDZĄ
Turlaj się !!!
"ej, ty, chlopcze z naprzeciwka, cofnij sie do przodu"
Gdy Goku w GT byl pomiedzy 2 swiatami i gral z takim oszustem w gre i padlo pytanie: Kto jezdzi Taksowka za darmo? Songo odpowiedzial: Vegeta
Nappa- jeden nameczanin jest dla nas przeciwnikiem równy komarowi
Piccolo-zachwile się przekonacie ile potrafi komar |
|
Autor |
~yoyo Użytkownik
Ostrzeżeń:3
|
Dodane dnia 12-05-2007 08:33 |
|
|
Ja też słyszałem mają być tam puszczane różne japońskie anime oczywiście DB także! w ameryce i Japonii ten program jest już od dawna |
|
Autor |
~Alchemik Użytkownik
|
Dodane dnia 17-02-2008 13:28 |
|
|
Przydało by się bo tak w telewizij polskiej nie zabardzo mozna sie rozkoszować jakimś dobry anime, nie muwie o tym anime co leci na mojej ulubionej telewizij TRWAM . Ja mam wszystkie AXN obym miał tez ANIMAXA. Jak nie to chyba będę nmiał depreche przez pół roku. |
|
Autor |
#Tekketsu Redaktor
|
Dodane dnia 17-02-2008 14:11 |
|
|
Ty się lepiej ciesz z Death Note i Blood+ na AXN a nie jeszcze narzekasz A co do Animaxa to jajca se dam uciąć (no dobra, przesadziłem xD) żeby miec ten kanał.

|
|
Autor |
#Goweg Admin
|
Dodane dnia 17-02-2008 14:16 |
|
|
Z tego co się orientuje, a wyjątkowo dobrze się orientuje, to animax będzie na 100%... nie wiem tylko kiedy, gdyz dawno z nikim się nie konsultowałem.

I Have Had Dreams That No One Else Could Have, I Have Thrown Away Everything That I Don't Need... Those Feeling i Can not Rid Remain In My Heart(s)... I still Have a Soul That Yearns for More... Love, Lies, Fear, people Pretension, Grief - I'm not so Weak...I'am Lost in Negative's ...I'm Trickster That Doesn't know Loneliness
"Ciało Rzucone na łóże traci na oporze" |
|
Autor |
~M-Tachi Użytkownik
|
Dodane dnia 17-02-2008 20:18 |
|
|
W temacie "dlaczego" umieszczałem o nim informacje . Wiesz co Gofeg nie koffam cię już, bo nie zajrzałeś właśnie się wyładowałem . A tak serio to zaglądnijcie sobie tam

MUMINKI CIĘ ŚLEDZĄ ZABIJĄ I ZJEDZĄ
Turlaj się !!!
"ej, ty, chlopcze z naprzeciwka, cofnij sie do przodu"
Gdy Goku w GT byl pomiedzy 2 swiatami i gral z takim oszustem w gre i padlo pytanie: Kto jezdzi Taksowka za darmo? Songo odpowiedzial: Vegeta
Nappa- jeden nameczanin jest dla nas przeciwnikiem równy komarowi
Piccolo-zachwile się przekonacie ile potrafi komar |
|