Autor |
.::Nowe Anime w Multi::. |
$misiek21elk Uploader
|
Dodane dnia 20-02-2007 19:23 |
|
|
W tym temacie będę pisał(informował was) co nowego będę miał w zanadrzu do umieszczenia w dziale Multi.
Jak widać jest już Saint Seiya, Golden Boy, a teraz zająłem się Vision of Escaflowne(juz skończyłem) i teraz zacznę Cowboy Bebop.
A potem już nie wiem co, być może:
Slayersi(ale nie mam wszystkich odcinków, więc na razie odpada)
Bleach(mam już prawie wszystkie)
Naruto(jest tego 220 odcinków więc sporo, a nie mam żadnego ;) )
Co chodzi o Captain Tsubasa to tego jest dużo ale nie w tym problem, to jest tylko w języku hiszp. i fran. angielskiej nigdzie nie widziałem(chodzi mi o hardsuby), napisy polskie można znaleść. Tego anime niestety nie mam.
Niedługo też pojawi się coś zupełnie nowego, ale to niespodziewajka , pewnie już się domyślacie, ta niespodzianka to Mangi, widzicie dokładnie jakie w dziale, a jakie byście chcieli by były?? (z DB jest tylko to co już zamieściłem)
TAK AKTUALNIE WSZYSTKO UPLOADUJE NA MU, JEST TO NAJSZYBSZY SPOSÓB(posiada menadżera Multi File Uploader i najdłuższy termin ważności plików[aktualnie do 2007-06-10 a więc sami widzicie])
Wszystkie odcinki w nowym anime są w wersji RMVB (przeważnie z eng. hardsubami, chyba że znajdę polskie wersje)
Jesli macie jakieś propozycję co by jeszcze, tylko proszę, żadnych Pokemonów czy czegoś w tym stylu.
Każdy może napisać w tym temacie tylko jednego posta, potem ewentualnie go edytować do woli.
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
Najlepsze
kodeki
Edytowane przez $misiek21elk dnia 23-02-2007 19:38 |
|
Autor |
RE: .::Nowe Anime w Multi::. |
~zayl Użytkownik
|
Dodane dnia 20-02-2007 20:44 |
|
|
Co do Naruto to mógłbyś w ogóle nie uploadować fillerów byłoby prawie 100 odcinków mniej a żadna strata, albo zająć sie po prosty Naruto Shippuuden'em narazie jest dopiero jeden odcinek więc mozesz dodawać tak na świerzo każdy.
Co do innych anime to nie pogrardziłbym Capitan'em Tsubasa

Dzień dobry masneko proszę i margarynę KAMEhame... |
|
Autor |
~Gumisiek Użytkownik
|
Dodane dnia 23-02-2007 18:17 |
|
|
a to bedzie zuploadowane na megaupload?bo ja tak 3 odcinki dizennie moge bo u mnie ZADEN sposob na megaupload niedziala,to moze jak ktos sciagnie to niech zuploaduje na rapdishare czy na czyms bez ograniczen kbajtowych(jesli jest taki serwer,ja moge zuploadowac na jakims serwerze te 80 odcinkow co mam dragon balla)
|
|
Autor |
~Jedza Użytkownik
|
Dodane dnia 23-02-2007 18:50 |
|
|
Podlaczam sie do pytania wyzej . A pomysl ogolnie fajny . Chyba wiaze sie bezposrenio z projektem rosszerzenia tematyki strony . Chcialbym obejrzec najbardziej serie DB do konca i naruto . A jak bedzie wiecej to sie nie obraze
Tylko wiecej na RS albo Badongo ! Bo na Mu widdzimy co sie dzieje .
EDIT : Moze Love Hina ? 
EDIT: Siwaa : fajnie tylko ze w godzinach w ktorych ja siedze przy kompie nikt nie bedzie seedowal mi tego :(

Edytowane przez ~Jedza dnia 23-02-2007 23:14 |
|
Autor |
~Wariat Użytkownik
|
Dodane dnia 23-02-2007 20:04 |
|
|
Już są wszystkie fajne anime na tej stronce do ściągnięcia. Jeżeli miałbyś zamiar coś jeszcze ściągać to ja myślę nad Bleach, bo nieoglądałem tego, a słyszałem, żę jest bardzo fajne , więc chętnie bym sobie obejrzał. Wiesz to jest tylko moje zdanie, wybór zależy tak chyba w prawdzie do Ciebie . No do tego, że masz już prawie wszystkie odcini tym większy plus dla Ciebie i dla mnie i sądzę, że nie tylko dla nas ;).
 |
|
Autor |
~Siwaa Użytkownik
|
Dodane dnia 23-02-2007 22:44 |
|
|
Przecież Bleach'a można z powodzeniem ściągać przez Torrenta. W sumie ja ściągam nowy odcinek do godziny czasu.
Bleach wychodzi w kazdy czwartek.
Bliższe info:
http://www.bleachportal.net/ a jak nie to google (:

Edytowane przez ~Siwaa dnia 23-02-2007 22:44 |
|
Autor |
#Goweg Admin
|
Dodane dnia 24-02-2007 10:51 |
|
|
no cóż ja bardzo bym chciał aby w multi znalazło sie: CHOBITS, SHAMAN KING, NARUTO, a z mojej strony to moge wam powiedzieć że na 80% załatwie wam oodcinki bez cenzury ale dostane je chyba dopiero za 2 tygodnie i jeszcze musiałbym je wrzucić na MU więc najbliżej za miecha by były :cool2:

I Have Had Dreams That No One Else Could Have, I Have Thrown Away Everything That I Don't Need... Those Feeling i Can not Rid Remain In My Heart(s)... I still Have a Soul That Yearns for More... Love, Lies, Fear, people Pretension, Grief - I'm not so Weak...I'am Lost in Negative's ...I'm Trickster That Doesn't know Loneliness
"Ciało Rzucone na łóże traci na oporze" |
|
Autor |
~M-Tachi Użytkownik
|
Dodane dnia 24-02-2007 12:02 |
|
|
Ja bym dał shaman kinga i shin schana

MUMINKI CIĘ ŚLEDZĄ ZABIJĄ I ZJEDZĄ
Turlaj się !!!
"ej, ty, chlopcze z naprzeciwka, cofnij sie do przodu"
Gdy Goku w GT byl pomiedzy 2 swiatami i gral z takim oszustem w gre i padlo pytanie: Kto jezdzi Taksowka za darmo? Songo odpowiedzial: Vegeta
Nappa- jeden nameczanin jest dla nas przeciwnikiem równy komarowi
Piccolo-zachwile się przekonacie ile potrafi komar |
|
Autor |
~qqq Użytkownik
|
Dodane dnia 05-03-2007 16:09 |
|
|
Ja bym chciał aby na stronie były odcinki Captain-a Tsubasy ( pol. Kapitan Jastrzą Był bym bardzo wdzięczny ...szczególnie za odcinki z LEKTOREM
 |
|