Autor |
czat |
^Mroovster Adminetrator Penetrator
|
Dodane dnia 11-02-2007 17:46 |
|
|
Jak niektórzy zdążyli zauważyć w panelu reklama , jest taki button

jest on linkiem do strony która zajmuje się zrzeszaniem wszystkich fanów Dragon Balla
Dokładnie chodzi im o to ażeby fani db mogli spotkać się razem na czacie
Ale nie łatwo jest trafić tak żeby kilka osób weszło w tym samym momencie na chata. Dlatego właśnie http://www.dbchat.yoyo.pl/
organizuje od czasu do czasu spotkania o określonej godzinie, tak żeby w tym czasie mogło się spotkać jak najwięcej osób
jedno z takich spotkań odbywa się właśnie dzisiaj o godzinie 19.00
Serdecznie zapraszam do odwiedzenia tego czata, bo jest możliwość zapoznania się z wieloma ciekawymi osobistościami
A to link do czata
http://www.polchat.pl/chat/?room=dragonball&x=0&y=0 |
|
Autor |
RE: czat |
~Wariat Użytkownik
|
Dodane dnia 11-02-2007 17:49 |
|
|
Ok cieszę się , że takie coś jest jak chat na tej stronce . I postaram się być. Będę na 90%. A i mam propozycje możę by takie spotkanai były co tydzień o 19.00?
 |
|
Autor |
~kacper1990 Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
Dodane dnia 11-02-2007 17:50 |
|
|
oo bende na 100 % a to juz nie dlugo :)
|
|
Autor |
~Wariat Użytkownik
|
Dodane dnia 12-02-2007 15:28 |
|
|
Sry , że mnie niebyło. Ale siostrze musiałem zejść, bo referat musiała dokończyć... akurat 19.00 na pół godziny . Żałuję, że mnie niebyło a tak niemogłem się doczekać tej 19.00. Mroov to ja z tym cztem co tydzień, bo ja myślę, że niezły pomysł.
 |
|
Autor |
#Goweg Admin
|
Dodane dnia 12-02-2007 15:40 |
|
|
ja już zdążyłem to zauważyć dużo wcześniej i uważam że to dobry pomysł by byl z tym czatem tylko sie zastanawiam ile osób zazwyczaj jest na umuwionym spotkaniu ??

I Have Had Dreams That No One Else Could Have, I Have Thrown Away Everything That I Don't Need... Those Feeling i Can not Rid Remain In My Heart(s)... I still Have a Soul That Yearns for More... Love, Lies, Fear, people Pretension, Grief - I'm not so Weak...I'am Lost in Negative's ...I'm Trickster That Doesn't know Loneliness
"Ciało Rzucone na łóże traci na oporze" |
|
Autor |
~M-Tachi Użytkownik
|
Dodane dnia 15-02-2007 14:14 |
|
|
To dobry pomysł z tym czatem . A czy są z niego jakieś wyniki 

MUMINKI CIĘ ŚLEDZĄ ZABIJĄ I ZJEDZĄ
Turlaj się !!!
"ej, ty, chlopcze z naprzeciwka, cofnij sie do przodu"
Gdy Goku w GT byl pomiedzy 2 swiatami i gral z takim oszustem w gre i padlo pytanie: Kto jezdzi Taksowka za darmo? Songo odpowiedzial: Vegeta
Nappa- jeden nameczanin jest dla nas przeciwnikiem równy komarowi
Piccolo-zachwile się przekonacie ile potrafi komar |
|
Autor |
~pucek365 Użytkownik
Ostrzeżeń:3
|
Dodane dnia 29-03-2007 19:49 |
|
|
Ja tam moge byc ale niczego nie obiecuje bo potem bedzie tak ze obiecam i nie bedzie mnie bo nie bede mogl albo cos i beda jakies klopoty

Kakarotto...!
I won't let you! |
|
Autor |
~Alchemik Użytkownik
|
Dodane dnia 17-02-2008 14:38 |
|
|
Dobrze że takie coś jest. Można się zintegrować. Tylko często tam pustką wieje. Pomysł jest dobry:). |
|